Hirdetés

Xbox One - hamarosan megérkezik az egér-billentyűzet támogatás

|

A fejlesztők nem felejtették el korábbi ígéretüket, a közeljövőben meg is érkezik majd az első játék, ami már konzolon is támogatja majd az egér-billentyűzetes irányítást.

Hirdetés

Vannak olyan játékosok, akik nem érik be a kontrolleres irányítással, és bár továbbra is konzolon szeretnének játszani, szeretnék kedvenc karaktereiket egérrel és billentyűzettel irányítani. Eddig különböző trükkös (és nem utolsó sorban drága) kiegészítőkhöz kellett folyamodnunk, de ez hamarosan megváltozik.

A hétvégén zajlott a PAX West, ahol egy rajongó rá is kérdezett a Microsoftnál, hogy mi a helyzet a régen beígért funkcióval, mire az Xboxos Mike Ybarra megnyugtató választ adott:

Nagyon óvatosnak kell lennünk a bevezetéssel kapcsolatban, de nagyrészt a fejlesztőkre hagyjuk majd a döntést. Sokan írnak Twitteren, hogy "Ezt nem tehetitek meg, az nem lenne fair!", és mi ezt értjük is. Éppen ezért amikor bevezetjük a funkciót, a fejlesztőket abba az irányba tereljük majd, hogy vegyék figyelembe a többjátékos módot, és teremtsék meg a lehetőséget a játékosok számára, hogy eldönthessék, kikkel akarnak játszani.

Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha az egyik első ilyen játék a PC-n nagy sikert arató és egyértelműen az egér-billentyűzetes irányítást előnyben részesítő PUBG lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)