Hirdetés

Freesync támogatást kap az Xbox One

|

A technológiát támogató kijelzőkön hamarosan még jobb lesz játszani.

Hirdetés

Tavasszal is kap egy nagy frissítést az Xbox One, ami megint megvariálja egy kicsit a kezelőfelületet (a Microsoft Edge-ét különösen), de ennél fontosabb újításokat is hoz.

Hirdetés

A hétvégi Inside Xbox során Tungler Antal, az AMD egyik vezető marketingmenedzsere (aki egyébként az ős-GameStar- és PC World-olvasóknak Twinky-ként lehet ismerős) elmondta, hogy mind az Xbox One S, mind az Xbox One X támogatni fogja a Freesync-et, minek köszönhetően a screen tearing és az akadozás is megszűnhet a technológiát támogató monitorokat és tévéket használóknál.

A show alatt az is kiderült, hogy megoszthatunk majd képeket és videókat Twitterre, valamint egyes tévék felismerik, ha játék fut, és automatikusan Low Latency módba kapcsolják magukat. A tavaszi Xbox-frissítés további újdonságairól itt írtunk.

Címkék: #xbox
Platformok: Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)