Hirdetés

Két új Xbox One kontroller jön, októberben érkezhet az átdolgozott Elite is

|

A Microsoft bejelentett egy átlátszó és egy szürke-kék Xbox One kontrollert, és ezeket nem sokára egy harmadik kísérheti.

Hirdetés

Alapvetően nagyon kényelmes az Xbox One kontrollere, de aki a legjobbat akarja, az Elite kontrollerrel kapja meg.

Hirdetés

Viszont most már érdemes lehet várni egy kicsit, ugyanis a The Verge úgy értesült, hogy a kontroller átdolgozott változata októberben kerül a boltok polcaira 149 dolláros áron. Korábbi pletykák szerint egyebek mellett USB-C port kerül rá, beépített akksit kap, állítható lesz az analógok ellenállása, valamint strapabíróbbra cserélik a fogókat. Az eszközt a gamescomon jelenthetik be a jövő héten.

Ugyanakkor az már biztos, hogy világszerte elérhetővé válik szeptember 11-én a Phantom Black Special Edition, október 9-én pedig a szürke-kék kontroller. Előbbi részben átlátszó, elegáns, d-padje aranyszínű. 

Utóbbi játékosabb. Az analógok alatt, valamint hátlapján élénk kék, előlapja pedig szürke, amihez nagyon jól passzolnak a monokróm ABXY gombok.

Hogy tetszenek? Lecsaptok valamelyikre, vagy kivárjátok az új Elite-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)