Hirdetés

Fejlettebb PC-s adapter és új Xbox One kontrollerek érkeznek

|

Egy kisebb és jobb vezeték nélküli csatlakozót kapnak a PC-s játékosok, akik Xbox One kontrollereket szeretnének használni, emellett három, új díszítésű gamepad is megjelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Xbox One X-hez nem gondolja újra a Microsoft az egyébként kiváló kontrollerét, ahogy az S rajtjakor tették, de így is megjelenik néhány új változat. Ezúttal csak a külső tekintetében újítanak, nem úgy, mint a PC-s vezeték nélküli adapter esetében.

Hirdetés

Az egyszerűen zöld-szürke nevű változat nem kifejezetten extrém külsejű, de épp elég változatosságot jelent a fekete és fehér modellekhez képest. Ezen felül két korábbi sorozatát is folytatja a Microsoft, a színátmenetes verziók közül a legújabb a narancsos Volcanic Shadow, a tavasszal kiadott, kicsit sci-fi-katonás Recon Tech után pedig nemsokára megérkezik a Patrol Tech kiadás is, az alábbi galériában mindhármat megleshetitek.

A PC-s játékosok pedig egy új vezeték nélküli vevőt üdvözölhetnek, ami kisebb lett, a korábbi modellhez képest harmadannyi helyet foglal. Emellett fejlettebb is, négy helyet már nyolc Xbox One kontroller egyidejű használatát támogatja, ami elég menő.

Ti beszerzitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)