Hirdetés

Vezeték nélküli Xbox One kormányon dolgozik a Hyperkin

|

Az Xbox One Duke kontrolleréért felelős cég dolgozik jelenleg egy könnyen használható, vezeték nélküli megoldáson.

Hirdetés

Az IGN.com forrása szerint a Hyperkin Project S címen dolgozik egy vezeték nélküli kormányon, ami kifejezetten az Xbox One játékosok igényeire szabva készül. A cucc meglehetősen egyszerű dizájnt, valamint egy dokkolót kap, ami tölti majd a kontrollert, amíg nem használod.

Hirdetés

A fenti kép csak egy prototípus, amit a Microsoft az E3 alatt fog komolyabban bemutatni. Mivel bizonyos pletykák szerint a kiadó egy Forza sorozathoz kötődő bejelentésre is készül (Horizon 4 az esélyes), lenne értelme egy ahhoz passzoló kontroller demózásának.

A Hyperkin legutóbb az Xbox One-hoz újraalkotott Xbox kontrollert, a Duke-ot adta ki. A régivágású rajongók körében nagy sikert arattak vele, meglátjuk, hogy a kormánnyal mire mennek. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)