Hirdetés

Egy kontrollertöltő, ami végre nem osztja meg a játékosokat

|

A Nykot nem érdekli a korszakos ellenségeskedés és a családokat, barátokat szétszakító konzolháború. Íme a béke szigete, ahol Xbox One és PlayStation kontroller egyszerre tölthető.

Hirdetés

A Nyko elkészítette a kontrollertöltőt, ami minden olyan gamer álmát teljesíti, aki képes az "egy hardverem van és csak azt szeretem" beállítottságon túllépni. Alapvetően egy sima dokkoló, amire rápattintod az irányítót, és az töltődik is szépen. A csodálatos a cuccban az, hogy maga a csatlakozó cserélhető, így szabadon variálhatjuk töltési igényeinknek megfelelően.

Ha akarod Xbox One kontroller töltésére alkalmas modult teszel rá, ha akarsz, akkor PS4-est. A kockának van egy saját USB bemenete, amivel bedugod a hálózatra (vagy konzolra), és a tetején van egy kimenet, amire rápattinthatod azt kontroller-csatlakozót, amire szükséged van.

A töltő külön PlayStation 4 és Xbox One kiszerelésben vásárolható meg, de egyébként szabadon variálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)