Hirdetés

Xbox One S All-Digital - megvan a megjelenési dátum és az extra játékok?

|

Nagyon közel lehet már a meghajtó nélküli Xbox One bejelentése.

Hirdetés

A Microsoft láthatóan a digitális terjesztésben látja a jövőt. Az Xbox Game Pass például tökéletes belépő a kezdő gamerek számára.

Hirdetés

A Windows Central által megszerzett dokumentumok alapján május 7-én jelenik meg az Xbox One S All-Digital, mely külsőre szinte úgy néz ki, mint a One S, csak lemezkiadó gomb és befogadó nyílás nélkül. 1 TB-os merevlemezzel kerül majd a boltokba, illetve jár hozzá a Sea of Thieves, a Minecraft, valamint a Forza Horizon 3 (tehát nem a legújabb rész). Arról nem volt infó, hogy Xbox Game Pass előfizetést is mellécsapnának, de nehezen tudjuk elhinni, hogy legalább egy hónapot nem tesznek a dobozba.

Árról egyelőre nincs hír, de ha minden igaz, olcsóbb lesz, mint bármely eddigi Xbox One.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)