Hirdetés

Xbox One S All-Digital - kiszivárgott az ár, napokon belül bejelenthetik

|

Ha minden jól megy, kedden közelebbről is szemügyre vehetjük a meghajtó nélküli Xbox konzolt.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy érkezik egy meghajtó nélküli Xbox One konzol, sőt, várhatóan május elején a boltokba is kerül majd az Xbox One S All-Digital névre keresztelt jövevény.

Hirdetés

A legújabb szivárgás szerint pedig hamarosan nem kell tovább találgatnunk, hiszen állítólag április 16-án be is mutatják a konzolt, sőt, el is indul majd az előrendelés. Az 1TB-os merevlemezzel és egy kontrollerrel érkező fehér Xboxra rögtön fel is lesz telepítve a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 3, és várhatóan 230 eurós áron kerül a boltok polcaira.

Erre ugye itthon még rájönnek a különböző adóterhek, de mivel a hazai viszonteladóknál a lemezes One S-t is ennyiért árulják akár két ajándék játékkal, 90 ezer forint környékén aligha lesz kapós ez a változat olyan játékokkal, amik egyébként a Game Pass részét képezik, ami nyilván egy kizárólag digitális játékokat fogadó konzol esetén szinte kötelező lesz. 

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)