Hirdetés

Hivatalosan is bemutatták az Xbox One S All-Digital Editiont

|

Pontosan azt tudja, amit vártunk: kivették az optikai meghajtót és minden más maradt a régi. Az ár elég barátinak mondható.

Hirdetés

A ma esti Inside Xboxon hivatalosan is bemutatták az új, optikai meghajtó nélküli Xbox konzolt, az Xbox One S All-Digital Editiont, sőt kiderült a megjelenés dátuma és a masina ára is. 

Hirdetés

Kezdjük azzal, ami mindenkit a legjobban érdekel: a One S All-Digital Edition 250 dollárba fog kerülni (ez 70800 forintot jelent, de nyilván nálunk még az adókat sem szabad elfelejteni), vagyis az ajánlott fogyasztói ára 50 dollárral a sima One S alatt van. Fontos kiemelni, hogy ezt az 50 dolláros árkülönbséget folyamatosan tartani akarja a Microsoft, ha le fog esni a One S ára, akkor az All-Digital Editionért is kevesebbet kell fizetni. És mikor lesz erre először lehetőségünk? Az előrendelés már most elindult, a konzol pedig május 7-én kerül fel a boltok polcaira. A dobozban ott lapul majd még a Minecraft, a Sea of Thieves, illetve a Forza Horizon 3, sőt az All-Digital Edition tulajdonosok egy extra kedvezményre is lecsaphatnak: mindössze egyetlen dollárért három teljes hónapra előfizethetnek a Game Pass szolgáltatásra, így több mint 100 játékhoz kaphatnak hozzáférést. 

Kérdés persze, hogy a hazai viszonteladókhoz milyen árral érkezik az Xbox One S All-Digital Edition, de nyilván itthon sem lenne értelme drágábban adni az új konzolt, mint a sima One S-t. 

Ti milyen áron csapnátok le a Xbox One S All-Digital Editionre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)