Hirdetés

Fortnite rajongók figyelem: jön a lila Xbox One!

|

Úgy tűnik, hogy a Microsoft is beáll a limitált kiadású konzolok mögé, ezúttal a Fortnite rajongókat próbálják megnyerni maguknak.

Hirdetés

Miközben a Sony szinte minden nagyobb játék mellé bejelent egy-egy limitált kiadású konzolt, az Xbox One-ok esetében nem volt túl nagy változatosság, de ez hamarosan megváltozhat. Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, hamarosan befuthat az első lila Xbox One S.

Hirdetés

A WinFuture értesülései szerint a következő hetekben dobhatják piacra a limitált darabszámú Xbox One S-t, a csomagban pedig nemcsak egy lila kontroller lesz a konzol mellett, hanem egy új Dark Vertex skin, valamint 2000 V-Buck is, amit elkölthetünk a játékon belül. Emellé jár egy hónap Xbox Live Gold, Xbox Game Pass és EA Access előfizetés is.

Hogy pontosan mikor jelentik be a speciális kiadást, azt egyelőre nem tudjuk, de a pletykák szerint 300 dolláros kerül majd a boltok polcaira az 1 TB-os meghajtóval és optikai meghajtóval szerelt változat. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha hivatalosan az E3-on rántanák le a leplet a dologról, de könnyen meglehet, hogy a szivárgás miatt előre hozzák a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)