Hirdetés

Ez már tényleg egy ütős, Forza Horizon 3 ihletésű Xbox One S

|

Csúnyácska Audi után, egy csinosabb, Lamborghini Centenario által inspirált Xbox One S-ben gyönyörködhetünk ma.

Hirdetés

Ahogyan azt tegnap megmutattuk, Németországban a Forza Horizon 3 megjelenésének kapcsán három szerencsés játékos megnyerheti az Audi R8-at mintázó konzolok egyikét. Habár a kivitelezés nem sikerült makulátlanra, az ötlet már önmagában megér egy promóciós piros pontot. És ha már az ötletet díjazzuk akkor érdemes egy pillantást vetni az ausztrál nyereményjátékra, ők ugyanis egy szinttel magasabbra emelték a koncepciót.

A Lamborghini Centenario által inspirált gépből csupán egyetlen darab készült és a ihletként szolgáló luxus sportautóhoz hasonlóan igazán igényesre sikeredett a masina. A Microsoft szerint

"Tökéletesen visszaadja az olasz gyártó feltűnő dizájnját és korszerű mérnöki megoldásait."

A nyereményjátékban azonban sajnos csak Ausztráliában lehet részt venni, a nevezni vágyóknak pedig be kell mutatniuk frissen vásárolt Forza Horizon 3 példányukat a Microsoft egyik legnagyobb üzletében, Sydneyben vagy online.

Az alábbi galériában megcsodálhatjátok a Lamborghini Centenario Xbox One S-t.

Nektek jobban tetszik a lamborghinis megoldás mint a tegnapi audis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)