Hirdetés

A Microsoft szerint az összehasonlító videók meggyőzik majd a játékosokat, hogy megéri az Xbox One X

|

Ha exkluzív címek terén egyelőre nem is lesz olyan erős, a nyers erő is meggyőzheti a potenciális vásárlókat, hogy vegyenek egy Xbox One X-et. Erre épít a Microsoft is.

Hirdetés

Teljesen nyilvánvaló, hogy amint megjelenik az Xbox One X, azonnal elárasztják majd a netet az összehasonlító videót. A Microsoft most a saját fegyverével akarja lenyomni a Sony-t, és arra játszanak, hogy ezekben az összehasonlításokban kiemelkedőt nyújtsanak.

Aaron Greenberg még a gamescomon adott interjút a Dualshockerses kollégáknak, ahol elmondta, hogy szerinte a játékosokat lenyűgözi majd, amikor meglátják, mire képes a 4K felbontás. Arra a kérdésre, hogy a Microsoft csinál-e majd saját összehasonlító videókat, Greenberg csak egy határozott talánnal válaszolt. Ő maga is jobban preferálja, ha a játékosok csinálják ezeket, mert az hitelesebb.

Greenberg szerint nem fognak beleállni a konkurenciába, egyszerűen csak megmutatják, hogy létezik alternatíva, és meghagyják a játékosoknak, hogy meghozzák a döntést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)