Hirdetés

Hamarosan olcsóbb lesz az Xbox One X?

|

Több külföldi viszonteladó is érdekes árcédulát aggatott a konzolra, könnyen lehet, hogy jön a hivatalos árcsökkenés is.

Hirdetés

A tavaly piacra dobott Xbox One X elég komoly teljesítménnyel rendelkezik, aminek köszönhetően értelemszerűen jobban futnak rajta a játékot. Ráadásul most nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan egy kicsivel olcsóbban juthatunk hozzá a géphez.

Hirdetés

Az Xbox One X-ért általában 500 dollár körüli összeget kérnek el a külföldi üzletek, az E3 miatt most egy kicsit olcsóbban  is lehet hozzájutni a géphez. Viszont egy Wario64 nevű Twitter-felhasználó kiszúrta, hogy több helyen 349.99 dollárért szórnak Xbox One X-et.

Előfordulhat, hogy a Microsoft hamarosan bejelent egy árcsökkenést, és esetleg 400 dollár lesz a konzol listaára, legalábbis a nagy akciózás erre enged következteni. A cég E3-as előadásán bizonyára kiderül minden, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)