Hirdetés

Hamarosan jön a 1440p támogatás Xbox One S-re és Xbox One X-re

|

A közeljövőben befut majd a 1440p támogatás, az Insider program tagjai hamarosan ezt élesben is kipróbálhatják.

Hirdetés

Kevin Gammill, a Microsoft Xbox platform partnercsoport menedzsere a Twitteren hozta a jó hírt, miszerint mind az Xbox One X, mind az Xbox One S tulajdonosok élvezhetik majd a 1440p-s (vagyis a WQHD) támogatást. Az Insider tagok "nagyon hamar" első kézből tapasztalhatják meg az élményt.

Hirdetés

A Neowin értesülései szerint csak az Xbox One X fog kapni teljes 1440p játék támogatást, ami azt jelenti, hogy az Xbox One S esetében ez a fejlesztés inkább csak videolejátszásra fog kiterjedni (ami a hardveres környezet miatt reálisnak tűnik). Ettől függetlenül picit örülünk.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a 1440p támogatás a jövő héten már tesztelhető is lesz az Insiderek számára. Reméljük, hogy a támogatást biztosító patch éles verziója is mielőbb kigurulhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)