Hirdetés

Elvileg még mindig képben van a lemezmeghajtó nélküli, olcsóbb Xbox Lockhart

|

Egy ideje csönd volt a Lockhart néven futó konzol fejlesztése körül, de egy jelentés szerint nem kell aggódni, készül a gép.

Hirdetés

Már a Project Scarlett bejelentésekor említés esett arról, hogy érkezik majd egy lemezmeghajtó nélküli verzió is a konzolból, melyet emiatt természetesen olcsóbban szerezhetünk majd be. Ezt akkor nagyrészt cáfolták, azonban belsős források szerint a Lockhart munkanéven futó gép még nem esett ki a képből.

Hirdetés

Belsős pletykák szerint a Microsoft továbbra is úgy tervezi a következő generációt, mint a jelenlegit, tehát a Project Scarlett lényegében egy termékcsalád lesz, ami tartalmaz majd egy erősebb konzolt, ami jelenleg Anaconda néven fut, és egy olcsóbb gépet, ami kicsit gyengébb lesz és elhagyják belőle a lemezmeghajtót.

Logikus lenne, ha a gyengébb Lockharton már a streaming szolgáltatásukat, a Project xCloudot állítanák fókuszba, a legutóbbi X019-en rengeteg érdekes dolgot bejelentettek a szolgáltatásról, szóval Spencer cáfolata ellenére mi még azt érezzük, hogy ez nem lefutott meccs.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)