Hirdetés

Xbox Series S-en is pillanatok alatt válthatunk egyik játékról a másikra

|

A Microsoft egy friss videóban mutatta be nekünk a Quick Resume funkció működését.

Hirdetés

Végre valahára szinte az összes fontosabb tudnivalóra fény derült az újgenerációs konzolokat illetően, így most már könnyebben dönthetjük el, hogy a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X mellett tesszük le a voksunkat. A Microsoft ráadásul piacra dob még egy olcsóbb, de gyengébb gépet is a következő generáció indulásakor, ez lesz az Xbox Series S, aminek most meg is leshetjük egyik hasznosnak tűnik funkcióját.

Hirdetés

A Microsoft mindkét gépén elérhető Quick Resume funkcióval gyakorlatilag pillanatok alatt váltogathatunk a játékok és az alkalmazások között. Ehhez egyszerűen csak elég kilépni a menübe, ahonnan gyorsan fejest is ugorhatunk egy másik kalandba, ráadásul a háttérben egyszerre több felfüggesztett játékot is "tárolhatunk" így.

Az alábbi videóban pedig meg is nézhetitek, hogy fog működni ez az egész a gyengébb teljesítményű Xbox Series S-en.

Ti melyik új konzolt tervezitek megvásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)