Hirdetés

Kikerült az első fotó az Xbox Series X hátlapjáról, érdekes képet festenek a portok

|

A HDMI-bement például teljesen eltűnt a konzolról.

Hirdetés

Eddig csak találgatni tudtunk az Xbox Series X hátsó paneljének pontos elrendezése kapcsán, de most végre egy fénykép konkretizálja az itt elhelyezett portokat. Az alább látható fotón több érdekesség is megfigyelhető. 

Hirdetés

Prototípusról van szó, szóval azért még nincs kőbe vésve semmi sem, de az irányvonalak azért tisztán látszanak: a Twitteren keringő kép alapján a két szellőzőrács és a mögöttük megbúvó ventilátorok között helyezkedik el a csatlakozók szekciója. Itt összesen két USB-A portot találunk, a harmadik az előlapra került. Érdekes, hogy egyetlen HDMI-kimenet árválkodik csak, bemenetet ezúttal nem találunk sehol. Ez a döntés tökéletesen passzol ahhoz az ígérethez, hogy az új konzol immár kizárólag a játékokra fókuszál, nem a nappalink multimédiás szórakoztatóközpontja akar lenni. Mindezeken felül még egy optikai audio-port, egy Ethernet csatlakozási lehetőség és magának a tápnak a bemenete fedezhető fel a fotón. 

Titeket zavarna, ha valóban nem lenne HDMI-bemenet a konzolon, vagy most sem használjátok ki ezt a lehetőséget az Xbox One esetében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)