Hirdetés

Elemekkel működik majd az Xbox Series X kontrollere

|

A Microsoft a következő generációban sem épít akksit a kontrollerbe, magyarázatot is kaptunk ennek miértjére.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a Microsoft vagy a Sony megoldása a jobb, ha a kontrollerek áramellátásáról van szó. Az Xbox gyártója is úgy látja, hogy a közönség nagyjából fele-fele arányban támogatja és ellenzi az elemes megoldást, ezért inkább megadja mindenkinek a döntés lehetőségét a Series X esetében is.

Hirdetés

A partnerkapcsolatokért felelős Jason Ronald a Eurogamernek elmondta, hogy az AA elemek használatát látják a legjobb megoldásnak, mivel így azok, akik igénylik, vehetnek újratölthető akksikat a kontrollerhez, akik meg az elemeket preferálják, szintén boldogok lehetnek.

Az Xbox Series X kontrollere egyébként nem változik meg gyökeresen az Xbox One-éhoz képest, csak finomítgatják itt-ott, hogy kényelmesebb legyen, illetve átalakítják a D-padet, és kerül rá egy extra gomb a tartalomrögzítéshez.

Ti egyébként hogy álltok ehhez az "elem kontra akksi"-kérdéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)