Hirdetés

Hasonlítsuk össze az Xbox Series X méreteit a többi konzollal!

|

Nemrég láttak napvilágot azok a képek, amik összehasonlítják az Xbox Series X méreteit a jelenlegi generáció gépeivel.

Hirdetés

Mindenki meglepődött rajta, hogy a Microsoft mérnökei és formatervezői milyen grandiózus méreteket álmodtak meg a következő generációs konzoljukhoz, a The Game Awards 2019-en leleplezett Xbox Series X-hez. Nemrég került fel a netre egy képsorozat, ami a PS4-ek és Xbox One-okhoz hasonlítja a méreteit és bizony tisztes helyet kell majd elkülönítsünk neki a nappaliban. 

Hirdetés

A konzolgyártók az utóbbi időkben arra törekedtek, hogy minél filigránabb, áramvonalasabb gépekkel álljanak elő, de úgy néz ki, hogy a Microsoft most szakít ezzel a hagyománnyal, hiszen olyan erős alkatrészeket pakolnak az új Xbox házába, hogy azoknak megfelelő hely kell. Mindemellett azt a nagy ventilátort is be kellett szuszakolni a borítás alá, amely a hűtésért felel.

A közzétett képsorozatból kitűnik, hogy kétszer akkora gépet kapunk majd, mint az Xbox One X. Azt maga Phil Spencer erősítette meg, hogy állított és fektetett helyzetben is működtethetjük majd a Series X-et, tehát lesz egy kis mozgásterünk, mikor megpróbáljuk elhelyezni a szinte PC nagyságú konzolt.

Az Xbox fejes elmondása alapján a dupla méret dupla erőt is takar, amivel kapcsolatban nincsenek kételyeink, hiszen a One X esetében is sikerült egy elképesztően erős konfigurációt összerakni a mérnököknek. 

Egyelőre sokan fogadják kétkedve az Xbox Series X robusztus megjelenését, viszont végső soron úgyis az számít, hogy mi ketyeg a burkolat alatt, e téren pedig valószínűleg nem marad majd szégyenben a Microsoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)