Hirdetés

Egyszerre több játékot is futtathatunk háttérben Xbox Series X-en?

|

A következő generációs hardverben már elvileg lesz elég erő ahhoz, hogy akár több játék is készenlétben várja, hogy ott folytassuk, ahol éppen abbahagytuk, indítás és töltögetés nélkül.

Hirdetés

Aki kapcsolt már be életében Xbox One-t vagy PlayStation 4-et az tudja, hogy a játékokat általában egy elegáns Home gomb megnyomással bármikor fel lehet függeszteni, a konzolt elküldhetjük aludni, aztán folytatjuk a mókát onnan, ahol abbahagytuk újraindítás és töltögetés nélkül. Az Xbox Series X várhatóan ezen a funkción is javít majd.

Hirdetés

Jason Ronald az Xbox Series X kapcsán adott egy interjút a GameSpotnak, és nyilatkozatában erősen utalgatott arra, hogy a következő generációs gépen egyszerre több címet is futtathatunk és szüneteltethetünk majd.

"Ma meg van a lehetőségünk arra, hogy azonnal folytassuk azt a játékot, amit legutóbb játszottunk. Miért ne tehetnénk ugyanígy több játékkal is? Sokan szeretnek egyszerre több címet is tolni, visszaugrani oda, ahol korábban voltak. A lényeg, hogy kevesebb legyen a várakozás és több a játék, ami tulajdonképpen a lényege a konzoloknak és az általunk nyújtott szolgáltatásoknak."

Oké, ez nem egyenértékű egy hivatalos bejelentéssel, de ha ilyen határozottan beszélnek erről, akkor valószínűleg  ez a funkció is ott lesz az Xbox Series X lehetőségei között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)