Hirdetés

Xbox Series X unboxing videó bukkant fel egy hónappal a konzol megjelenése előtt

|

A jelek szerint nem mindenkinek kellett kivárnia az Xbox Series X november 10-ig hivatalos premierjét, a boldog tulajdonos pedig meg is osztotta a next-gen konzol kicsomagolását.

Hirdetés

Valószínűleg az Xbox Series X potenciális vásárlói már álmukból felriasztva is azonnal rá tudják vágni, hogy napra pontosan mikor érkezik meg a Microsoft új konzolja. Az Xbox Series X (és egyébként a Series S is) november 10-én fog megjelenni, de a legnagyobb külföldi médiumok már kaptak belőle egy-egy tesztpéldányt. Illetve a jelek szerint nem csak ők, ugyanis ma felbukkant egy Willy Crow nevű felhasználó unboxing videója.

A szóban forgó YouTube-videóban nemes egyszerűséggel annyi történik, hogy hősünk kicsomagolt egy friss, ropogós Xbox Series X-et. 

Hirdetés

Egyelőre nem lehet tudni, kicsoda Willy Crow és hogyan jutott hozzá a konzolhoz. Nem angolul beszél a kicsomagolás alatt, abban sem lehetünk biztosak, hogy egyáltalán a Föld melyik pontján él, és bontogat next-gen konzolokat, így abban sem lehetünk biztosak, hogy melyik régióban szerezhet az ember Series X-et már október elején. 

Érdemes egyébként megjegyezni, hogy ahogy erre Daniel Ahmad már felhívta a figyelmet, a legnagyobb raktárakban már ott sorakoznak a bálázott Xbox Series X konzolok arra várva, hogy november 10-án felkerülhessenek az áruházak polcaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)