Hirdetés

A Microsoft újfajta Elite kontrolleren dolgozik?

|

Érdekes képek jelentek meg nemrég az interneten, amelyek alapján úgy tűnik, hogy megújul a nem éppen olcsóságáról elhíresült periféria.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a Microsoft hamarosan lerántja a leplet a vadonatúj Elite kontrollerről, mert több olyan kép is feltűnt, amelyen a már jól ismert dizájnt láthatjuk, csak épp itt-ott átalakítva, valamint egy-két extra funkcióval kiegészítve.

Hirdetés

Először egy kínai oldalon tűntek fel a különös fotók, de aztán már a The Verge is beszámolt az állítólag szivárgásról. Ha hihetünk az információknak, akkor az új Elite kontrolleren már lesz USB-C port, amin keresztül tölthetjük a kütyüt, és egy csomó más aprósággal, többek között Windows 10 Bluetooth-támogatással is bővül. Ráadásul a pletykák szerint még egy különleges tokot is kap, ami tölti utazás közben a kontrollert. A D-pad és a jobb oldali analóg kar között három kicsi LED elvileg az éppen aktív profilt hivatottak jelölni, felettük kap helyet a profilválasztó gomb. 

Ti lecserélnétek a jelenleg használt kontrollereteket egy második generációs Elite-re? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)