Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 renderképek

|

Nem hivatalos csatornákon keresztül időnként napvilágot lát néhány, vélhetően a játékhoz köthető koncepciórajz, renderkép.

Hirdetés

Most is ezt történt, hiszen annak ellenére, hogy az Atari megerőstette tavaly decemberben, hogy 2009 után újra lehet száguldozni a Test Drive Unlimited virtuális autósztrádáin, a Test Drive Unlimited 2 hivatalos, videókkal és képekkel koronázott bejelentésre még nem került sor.



Ergo azt sem tudjuk, hogy pontosan mikor jön a játék, milyen platformokat fog támogatni, hány rúpiába fog kerülni, illetve hány példányra lesz szükség ahhoz, hogy becsavarjunk egy villanykörtét.
ATi0021 becenéven ismert olvasónk hívta fel lankadó figyelmem arra, hogy a tdu-central.com fórumán friss matéria bukkant fel. Rajongóknak érdemes rendszeresen felkeresni az említett portált, hiszen jelentős mennyiségű anyagot találhatnak. Ezekkel csak az a baj, hogy nem tekinthetőek hivatalosnak, így ne vegyetek mindent kőbe vésettnek.



Egyébiránt az első részt és az új Alone in the Dark-ot is jegyző Eden Games egyik fejlesztője is megerősítette, hogy zajlanak a Test Drive Unlimited 2 munkálatai. A folytatás állítólag már off-road elemekkel és dinamikusan változó időjárással, megnövelt játéktérrel, illetve váltakozó napszakokkal emeli a tétet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)