GoldenEye 007 - így nézne ki Unreal Engine 4 alatt

|

A GoldenEye 007 az egyik legjobb James Bond játék, aminek egy újabb felújítását is szívesen fogadnánk. Például Unreal Engine 4-gyel.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A GoldenEye 007 tagadhatatlanul a legjobb James Bond játék volt. Azóta sem sikerült egyik résznek sem hoznia azt a hangulatot és izgalmas játékmenetet, amit az N64-es klasszikus kínált. Talán ezért is döntött úgy a kedves Jude Wilson, hogy újraalkotja a játék egyik részét Unreal Engine 4 alatt.

Sajnos csak egy nagyon apró részletét mutatja meg a játéknak, nevezetesen a Facility pályát. Emberünk igyekezett a lehető legpontosabban lemásolni az eredetit, és ez sikerült is. Az új modellekhez a film díszletét vette alapul, és nagyon szép munkát végzett. Reméljük, a jogtulajdonosok is gondolkodnak egy újabb remasteren, a PC-sek ugyanis mindeddig kimaradtak belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!