Hirdetés

007 Legends - megérkezett a Skyfall DLC

|

A mérsékelt sikert aratott 007 Legends utolsó fejezete letölthetővé vált, egyelőre csak PS3-ra, de a másik két platformra is rövidesen megérkezik.

Hirdetés

A 007 Skyfall filmet több kritikus is a legjobb James Bond filmnek nevezte a sorozat történetében. Mivel az alapjáték nem sikerült kifogástalanra, erősen kétlem, hogy a 007 Legends letölthető küldetése, a Skyfall kiérdemelné a legjobb 007 játék címét, de legalább el lehet szórakozni vele, ha már megnéztük a filmet. A 007 Legends utolsó küldetése is bekerül a játékba a kiegészítéssel, ami a PlayStation 3 játékosoknak már tegnap óta elérhető, a PC-vel és Xbox 360-al lövöldöző titkos ügynököknek viszont csak 20-ától válik letölthetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)