Hirdetés

007 Legends - Mr. Bond megérkezett

|

Ugyan minket, európaiakat még megváratja a világ leghíresebb titkos ügynöke, a tengerentúlon ma jelent meg a 007 Legends.

Hirdetés

A játék célja, hogy méltó módon megemlékezzen az ötven éve rendszeresen érkező James Bond filmekről és azok főszereplőiről. A játék a filmek hat korszakát öleli fel a Bond történelemből, kapunk egy-egy missziót a Goldfinger, az Őfelsége titkosszolgálatában, a Holdkelte, a Magányos ügynök, a Halj meg máskor és a Skyfall részekből (a Skyfall missziót később tölthetik le a játékosok DLC formájában). Az angol titkos ügynök videojátékos kalandozását annyira várják a rajongók, hogy a fejlesztők a PC-s megjelenést is indokoltnak látták. A játék érkezéséhez természetesen egy új előzetest is kaptunk, amit alant meg is tekinthettek.

A 007 Legends itthon 19.-én jelenik meg, PS3-ra Xbox 360-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)