Hirdetés

0x10c - űrhajószerkesztő készül

|

Úgy tűnik, Notch különc űrszimulátora egyre nagyobbá növi ki magát, a AAA címek árnyékában.

Hirdetés

A nevében sem egyszerű 0x10c fejlesztője, a Minecraftról elhíresült Notch egy Twitter üzenetben közölte a világgal, hogy tovább bővíti új játékának lehetőségeit. Az interneten megjelent bejelentésben a következő állt: „Épp egy űrhajószerkesztőn dolgozok a 0x10c-hez, amit remélem be is mutathatunk majd a Mineconon. Eddig még csak a hajó szobái vannak készen.”

Röviddel az üzenet megjelenése után az alkotó már visszakozott: kis átgondolás után ráébredt, hogy nem lesz ideje a november 24-25-én tartott rendezvényre befejezni a projektet, már csak azért sem, mert Notch kódolása stresszhelyzetben nem a legpontosabb, legalább is ezt állította magáról a második Twitter bejegyzésében. Mindenesetre kíváncsian várjuk a játékot, aminek megjelenési dátumáról még nem szólt a fáma, de ha a Minecraft tesztfázisának hosszúságát vesszük alapul, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben programozhatunk saját hajónkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)