Hirdetés

1-2-Switch - 28 minijáték lesz összesen

|

Eddig is szinte kötelező volt a Nintendo Switch egyik első játéka, most azonban még inkább az lett.

Hirdetés

Megjelenéskor nem lesz bőséges a Switch kínálata, főleg indie, vagy más platformra már megjelent játékokat lehet majd kapni. Két címet viszont biztosan érdemes lesz beszerezni: az egyik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a másik pedig a 1-2-Switch.

Partijátékokkal játszani mindig nagy móka, és ha mondjuk a tehénfejést bizarrnak is találjátok, szerencsére lesz 27 másik minijáték a 1-2-Switch csomagban. Ezt a hivatalos honlapon jelentette be a Nintendo, és ezzel együtt közzétett néhány videót is az eddig még be nem mutatott játékokról. A Soda elég bugyutának tűnik, de lehet, hogy csak a színészek teljesen őszintének tűnő reakciói miatt.

Valamelyest bizarr a Baby is, amiben egy babát kell álomba ringatni.

A Beach Flag már izgibb, egy helyben kell futni minél gyorsabban.

Az Eating Contestet láttuk már képeken, de most jött egy videó, ami elmagyarázza a működését.

A Wizardban a két játékos két varázslót irányít, és mint a Harry Potterben, az egyiknek jobban kell akarnia, hogy a sugár rámenjen a másikra. Vagy valami ilyesmi.

A Sword Fight szintén harcos, ebben nyilván kardozni kell. 

A Telephone-ban az a cél, hogy az egyik játékos a másiknál hamarabb vegye fel a telefont.

További videókat a hivatalos oldalon találhattok. Tíz játékot még nem mutattak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)