Hirdetés

10 Crowns - klasszikus 4X-stratégiát készít egy veterán Civilization fejlesztő

|

Izgalmas újításokkal készül felpezsdíteni a 4X-stratégiák műfaját a Mohawk Games, és ha ezt a Civilization játékokon edződött vezetőjük mondja, akkor el is hisszük nekik.

Hirdetés

Soren Johnson olyan játékokon dolgozott korábban, mint a Civilization III-IV és a Spore, majd 2013-ban megalapította saját fejlesztőcsapatát, a Mohawk Games-t, amellyel kiadták első, Offworld Trading Company névre hallgató játékukat. 

Hirdetés

A csapat most bejelentette a következő, 10 Crowns című projektjét, egy 4X (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate, azaz felfedezni, terjeszkedni, kitermelni és megsemmisíteni) történelmi stratégiát, amelyben a játékosok létrehozhatják a saját dinasztiájukat, a világtörténelem legnagyobbját. A Mohawk egy klasszikus körökre osztott RTS-t tervez, viszont készül néhány radikális újítással is. A játék egyelőre még csak prototípus szintjén létezik, így egyelőre be kell érnünk néhány hangulatos koncepciós rajzzal: 

A 10 Crowns a Starbreeze Studios kiadásában jelenik majd meg PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)