Hirdetés

10 dolog amit sosem mondana MP

|

A HomeLan Fed emberei összegyűjtötték azt a 10 mondatot, ami sosem hagyná el Max Payne száját. Lássuk hát a Top 10-et: 10. "Kéne néhány új ruha, mondjuk egy rózsaszín pulcsi?" 9. "És akkor most felolvasom a jogaid." 8. "Munka után ellátogatok egy festmény kiállításra." 7. "Kicsit túlzás hogy ennyi fegyver van nálam..." 6. "A bárból rendeltem egy üvegpezsgőt..." 5. "Az én főnököm a legjobb az őrsön, vakon követem az utasításait." 4. "Time for Twister!" 3. "Úgy érzem, most meg kell ölelnem valakit." 2. "Ha nem kapom meg most a fehérje koktélomat, iszonyúan megsértődöm." 1. "Hé, én vagyok... Max Payne."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)