Hirdetés

10 év után vége a StarCraft II-nek, nem jön új tartalom

|

Elérkezett egy korszak vége, innentől már csak a játékegyensúlyt fogják foltozni.

Hirdetés

Kicsit több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg a StarCraft II: Wings of Liberty, a kultikus stratégia folytatásának első szelete. Azóta kaptunk új kampányokat, játékmódokat, co-op parancsnokokat, egység kinézeteket, és sok minden mást.

A tartalomfolyamnak sajnos most eljött a vége: a Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy nem jön több kiegészítés a játékhoz.

Hirdetés

A fejlesztők a jövőben kisebb tapaszokkal fogják orvosolni a játékegyensúllyal vagy a klienssel kapcsolatos problémákat.

Az e-sport versenyek természetesen folytatódnak, és a játékbeli szezonok is szépen váltják majd egymást, viszont új feature-t, BlizzCon utáni nagy frissítéscsomagokat, vagy War Chesteket már nem fogunk kapni, és a negyedik negyedévre tervezett nagy egyensúlyátalakítás is elmarad.

"Tudjuk, hogy vannak köztetek, akik számítottak még ezekre a dolgokra, de a jó hír, hogy ez a váltás lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőn töprenghessünk nem csak a StarCraft II-t, de a tágabb StarCraft univerzumot illetően."

A hivatalos közlemény hagy egy apró reménysugarat a széria kapcsán, de amennyire mi tudjuk, ez lehet akár nyugtatónak szánt mellébeszélés is. Akárhogy is, azért több mint 10 évnyi tartalmi támogatás sok más játéknak dicsőségére válna. Mi csak azt reméljük, hogy nem ez volt a StarCraft végszava.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)