Hirdetés

10 év után visszatér az EA egy eltemetett sorozata

|

Egy évtizede nem adott ki ilyen játékot az EA, most új névvel tér vissza a széria.

Hirdetés

Utoljára 2013-ban örülhettek a sportág rajongói újabb egyetemi amerikai focis játéknak, az NCAA Football 14 után azonban megszűnt a sorozat, ugyanis az EA sok dologban nem tudott megegyezni az NCAA-vel, akikkel végül bírósági ügye is lett a kiadónak.

Egy évtized eltelt, és ugyan még hivatalos megerősítés nem történt, több forrás is tudni véli, hogy 2023-ban, megújulva tér vissza a sorozat.

Hirdetés

A The Athletic úgy értesült, hogy jövőre visszatér az NCAA, csak már EA Sports College Football névvel (ami jól összepasszol a jövőre megjelenő EA Sports FC-vel), és valószínűleg a jelenlegi konzolokra, tehát csak Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re jelenik majd meg. A hírek szerint a játék a Madden motorját használja majd és nem meglepő módon azt ígérik, hogy a legfejlettebb egyetemi amerikai focis játék lesz a piacon.

A nagy kérdés, hogy mi lesz a játékosokkal, az EA ugyanis az NCAA nélkül fejleszti a játékot, helyette a Collegiate Licensing Company együttműködésének köszönhetően jutnak jogokhoz. A jelentés szerint a kiadó éppen azon dolgozik, hogy a fejlesztéshez szükséges hangokat, fotókat, videókat, dalokat és minden egyéb mást megszerezzen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)