Hirdetés

Ma lejár a határidő! - A Gamestar és Én! Írjátok meg sztorijaitokat!

|

Ma éjfélkor lejár a "GS és én", illetve a "GSO és én" pályázat beküldési határideje, így aki még nem küldte be történetét, ma még megteheti...

Hirdetés

Tudjuk, sokan vagytok, akik szeretik utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. Most eljött az utolsó pillanat a "A GS és Én" vagy "A GSO és ÉN" című pályázatnál - gondoltuk szólunk.

Pályázatot hírdetünk "A GS és ÉN" címmel, amelyben vicces, aranyos, kedves, jópofa, hihetetlen, szomorú, felkavaró, döbbenetes történeteiteket várjuk, amelyekben azt írjátok meg, a GS hogyan befolyásolta az életeteket. Azoknak az olvasóinknak, akik nem olvasták/olvassák a lapot, csak a GSO-t (egy egészen iciripiciri ejnyebejnye azért jár nekik), kiterjesztettük a pályázatot: "A GSO és ÉN" címmel és témával is elfogadunk pályaműveket.

Például: "Épp a GS-t olvastam, valami csinos nénis NfS borító volt, erre megláttam egy lányt, aki velem szemben ült a metrón. Tökre hasonlított a borítón levő nőhöz. Megmutattam neki,erre rámvigyorgott... már 4 éve a feleségem és van 2 gyönyörű babánk. Köszi GS!"

vagy:

"Mivel előfizető vagyok, szerdán siettem haza, hogy már olvashassam a lapot - tudtam, hogy ilyenkor senki sincs otthon, így nyugodtan olvashatok. Szinte futottam, amikor megláttam a házban mozgolódik valaki. Kihívtam a zsarukat, kiderült, hogy egy betörő, és csak azért tudtam elkapni, mert rohantam haza a GS miatt. Köszi GS, hogy nem raboltak ki minket!"

Tehát várjuk a Ti IGAZ történeteiteket arról, az elmúlt 10 évben a GS vagy a GSO hogyan hatott az életetekre fontos pillanatokban, furcsa helyzetekben, mókás szituációkban. A beérkező sztorik 2500 karakternél semmiképp sem lehetnek hosszabbak, mindenki annyi történetet küld, amennyit nem sajnál - ha rájövünk, hogy kamu a sztori, akkor úgyis automatikusan nyomjuk a DELETE gombot. Beérkezési határidő 2009 november 6 - 23 óra 59 perc budapesti idő szerint - a pályázatokat az arena@gamestar.hu mailcímre küldjétek lehetőleg .rtf vagy .doc formátumban .pdf-ben semmiképp sem (mert akkor harapunk és az fájni fog)! A levél subjectje, azaz címe "A GS és ÉN", illetve " A GSO és ÉN" legyen. Bármilyen más subject esetében a levelet továbbküldjük jótékony célokra!

Az első három helyezett történet örök dicsőséget nyer a novemberi újság Arénájában - amennyiben TV-s felvételre adaptálható, az első helyezett pályadíjat előadjuk a GSTV-ben dramatizált módon. A további pályázók műveit novemberi GS megjelenésétől kezdve a Gamestar Online Jó Éjt rovatában publikáljuk majd.

Várjuk történeteiteket!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)