Hirdetés

10 éves lesz a StarCraft 2, frissítéssel ünnepel a Blizzard

|

Hétfőn ünnepelhetjük majd azt, hogy pontosan egy évtizede megérkezett StarCraft második számozott epizódja.

Hirdetés

A 2010. július 27-én kiadott StarCraft II: Wings of Liberty többek között azért is égett bele a PC-s játékosok tudatába, mert nagyjából ennek megjelenése hozta el az AAA játékok ajánlott fogyasztói árának egységesítését, a korábbi 50 dolláros PC-s játékár a konzolos árazáshoz igazodva felugrott 60-ra, ez pedig azóta sem változott (nálunk értelemszerűen az aktuális forint-dollár/euró árfolyam, az adóterhek, és az egyedi viszonteladói árazások miatt nincs kőbe vésve az árcédula, ezt sosem szabad elfelejteni). Mindenesetre a Blizzard sem feledkezett el a StarCraft II kerek évfordulójáról, ünnepi frissítést adott ki RTS játékához.

Hirdetés

A szóban forgó update (melynek publikus tesztelése már zajlik) új achievementekkel látja el az alapjáték és annak kiegészítőinek kampányait, valamint egy halom új lehetőséget és eszközt biztosít azoknak a játékosoknak, akik saját StarCraft II kampányt szeretnének megalkotni. Az utóbbi lehetőség érdekében most a Blizzard számos mechanikát átültet a játékba a Warcraft III game editorjából. Ennek részelteit egy maratoni hosszúságú blogbejegyzésben taglalta a stúdió. A jelenleg tesztelés alatt álló 4.13-as update egy halom egyéb javítást és változtatást elhozott, ezekről is a linkelt blogposztban olvashattok.

Ti nyúzzátok még a StarCraft II-t, vagy már csak kellemes nosztalgiával gondoltok vissza a Blizzard játékára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)