Hirdetés

10 éves lett a Witcher, megható videóval ünnepel a CD Projekt RED

|

Akár hiszitek, akár nem, Geralt a hétvégén ünnepelte 10. születésnapját, a buliról pedig egy videó is készült.

Hirdetés

Elképesztő, mekkora utat járt be a The Witcher széria az évek során. Az első rész ritmusjátékokra hajazó harcrendszerét látva valószínűleg nem sokan gondolták, hogy egyszer majd a játékipar alfája és ómegája lesz a franchise, de a harmadik résszel a CD Projekt RED végleg beírta magát a történelemkönyvekbe.

Bár a CD Projekt RED-nél most sincs idő pihenni, hiszen a Gwent mellett a háttérben (remélhetőleg) a Cyberpunk 2077 munkálatai is gőzerővel zajlanak, arra azért szántak időt, hogy visszaemlékezzenek egy kicsit, és méltóképp ünnepeljék Geralt 10. születésnapját.

Az alábbi kép is remekül mutatja, hogy a játékfejlesztés nem éppen könnyű szakma és képes megviselni az embert, de megéri beletenni az energiát:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)