Hirdetés

A 10 legerőszakosabb játék

|

A közelmúltban megszületett egy cikk, mely a videójátékok elhatalmasodó durvaságtartalmáról számol be, ennek következményeivel, mellékhatásaival és lehetséges megoldásaival társítva az érdekes tartalmat. A dolog lényege, hogy a monitorokon egyre több az erőszak, amely a játékos gyermekeket erőszakossá, ingerlékennyé és veszekedőssé teszi, továbbá könnyebben kerülnek verekedésekbe, a világot is olyan szemmel nézik, hogy egy csatateret látnak maguk előtt. A fejlesztők és kiadók az elmúlt évben tömegével adták (és adják) ki a felnőtt kategóriába sorolt játékokat, amelyeket rendre a fiatal korosztály vásárol meg. A cikket itt olvashatjátok, míg a 10 legdurvábbnak vélt játék neve alant: 1. Doom III 2. GTA: San Andreas 3. Gunslinger Girls 2 4. Half-Life 2 5. Halo 2 6. Hitman: Blood Money 7. Manhunt 8. Mortal Kombat: Deception 9. Postal 2 10. Shadow Heart

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)