Hirdetés

10 millió PlayStation Move-ot szállítottak világszerte

|

A Sony a GDC-n jelentette be, hogy mozgásérzékelős kontrollerének eladásai egy jelentős mérföldkövet léptek át.

Hirdetés

Gabe Ahn ugyan nem árult el konkrét adatokat a Sony játékonzoljainak és perifériáinak eladásairól, de annyit megtudhattunk, hogy sokakat érdekelt a világító nyalókák által nyújtott egyedi élmény.

Azt, hogy az eladások kellőképpen nagyok voltak leszűrhetjük abból, hogy a viszonteladókhoz egész pontosan 10.6 millió darab jutott el a 2010. szeptemberi megjelenés óta. Továbbá azt is bejelentették, hogy varázslós játékuk, a Sorcery májusban érkezik. A fantasy környezettel megáldott játékban a Move-ot varázspálcaként használva kell legyőzni a ránk törő ellenfeleket. Egyébként csak összehasonlításképpen, a Microsoft Kinectjéből 18 millió darab fogyott, holott az csak 16 hónapja van a piacon, bár rengetegen vásároltak úgy belőle, hogy a konzolhoz volt csomagolva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)