Hirdetés

10 perces gameplay videóval akarják a The Day Before fejlesztői bizonyítani, hogy ez tényleg egy igazi játék lesz

|

A zombis MMO-ról sokan azt hitték, hogy egy hatalmas átverés, de a Fntastic most bizonyított.

Hirdetés

Emlékeztek még az Abandoned nevű projektre, amellyel kapcsolatban a fél internet meg volt győződve, hogy valójában Hideo Kojima újdonsága, és a legendás fejlesztő csak ugrat minket a bejelentés előtt? A készítők még appot is ígértek a játék újdonságainak bemutatására, ami nyilván azóta sem jelent meg, így már az is rég elvesztette az érdeklődését, akit nagyon érdekelt.

Hasonló kavarás játszódott le a 2021 elején leleplezett zombis MMO, a The Day Before körül is. A Tom Clancy's The Division és a DayZ keresztezésének tűnő játék a MyTona kiadó és a Fntastic (The Wild Eight) fejlesztőcsapat közös projektje volt, és meglehetősen ígéretesen festett a bejelentő trailer, majd pár hónappal később a betekintő előzetes és az RTX-prezentáció alapján is. 

Hirdetés

Az első furcsaság az volt, hogy majdnem egy évet csúsztattak a megjelenésen, majd rögtön érkezett egy nyilatkozat, miszerint a stúdiónál mindenki önkéntesként dolgozik, csak van, akit fizetnek is ezért. Idén januárban aztán még szürreálisabb dolog történt: először a Steamről tűnt el a játék, amit a Fntastic valamiféle buggal magyarázott, majd a hivatalos közlemény szerint kénytelenek voltak elhalasztani a The Day Before kiadását 2023. november 10-ig, méghozzá - most figyeljetek - azért, mert valaki már levédette a játék nevét előttük. A videojátékos fórumokat, mint a Redditet ellepték a spekulációk, hogy a játék átverés és valójában nem is létezik abban a formában, amilyennek ígérik, amit a fejlesztők csak tovább tetéztek azzal, hogy össze-vissza magyarázkodtak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így jutottunk el odáig, hogy a Fntastic Discord-csatornájának fő moderátora bejelentette, hogy ma megoszt a csapat egy 10 perces kedvcsinálót a játékból, amellyel a szavai szerint "elmerülhetünk a színtiszta hype-ban" és "olyan élményt kapunk, amihez foghatót még nem láttunk". A dolog furcsaságát az adta, hogy kizárólag a The Day Before egyetlen Discord csatornáján harangozták be ezt az elképesztő gameplay videót, a YouTube-on sem volt visszaszámlálás, és csak azért hitte el bárki is, mert a Fntastic képviselője e-mailben megerősítette a videó létezését a PC Gamernek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A videó aztán késve, de tényleg megérkezett, és tíz percen keresztül mutatják benne a játékmenetet mindenféle kommentár nélkül: 

A The Day Before megjelenési dátuma a legutóbbi infóhoz képest nem változott, továbbra is 2023. november 10.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)