Hirdetés

10 percnyi gameplayt villantott a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

|

A Nintendo még többet mutatott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának játékmenetéből, és leleplezett egy speciális Nintendo Switchet is.

Hirdetés

A 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild nemcsak egy csomó szakmai díjat zsebelt be, a Nintendo Switch-tulajok szívét is azonnal elnyerte, ezt pedig csak a következő rész múlhatja felül. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a folytatások bevett szokásához mérten mindenből jobbat, többet és szebbet ígér, viszont ha valamivel, akkor ezzel az ambiciózus akció-kalandjátékkal el fogja tudni érni a Nintendo, hogy a következő szintként tekintsünk rá. 

Pár hete érkezett már egy hangulatos kedvcsináló, amiben röviden ízelítőt kaptunk belőle, hogy milyen lesz Linkkel visszatérni Hyrule-ba és új képességeit, illetve eszközeit kihasználva megmenteni azt, most viszont egy még komolyabb betekintővel készült a Nintendo. 

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom alábbi gameplay videójával több mint tíz percen keresztül szívhatjuk magunkba a játékmenet minden részletét: a világot, a karaktereket és természetesen a harcrendszert is. A bemutató során megvizsgálhatjuk olyan vadonatúj játékmechanizmusokat is, mint a Recall (az idő visszatekerésével juthatunk el korábban elérhetetlennek tűnő helyekre), a Fuse (környezetben található anyagokból rögtönzött fegyvereket hozhatunk létre és használhatunk) és az Ultrahand (tárgyak egyesítésével barkácsolhatunk össze járműveket). Nézzétek meg ezeket a gyakorlatban is: 

A széria producere, Eiji Aonuma szerint a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hivatalosan is elkészült, és terv szerint meg fog jelenni május 12-én, kizárólag Switchre. Emellett azt is elárulta, hogy a Nintendo Switch OLED és a Switch Pro kontroller is kap egy-egy limitált zeldás kiadást is: előbbi már a játék előtt megérkezik, április 28-tól válik elérhetővé, utóbbi viszont a Tears of the Kingdommal egyszerre jön, akárcsak az egészet összefogó, szintén limitált hordtáska. 

Ti be fogjátok szerezni valamelyiket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)