Hirdetés

10 Resident Evil játékot húzhatsz be most nagyon olcsón

|

Átlagosan alig több mint 1100 forintba kerülnek, és még a Resident Evil Village-en is rengeteget spórolhatsz.

Hirdetés

Voltak részek, amik nem úgy sikerültek, ahogy azt a rajongók szerették volna, de a Resident Evil sorozat mostanában szárnyal, a hetedik rész után a Village is nagy sikereket ért el, nem beszélve a Resident Evil 2 remake-ről. A Capcom ezen felbátorodva dolgozik egy DLC-n, ami októberben jelenik meg, és készül a Resident Evil 4 teljes értékű felújítása is.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy a sorozat valamely részét bepótold, a Humble Bundle legújabb csomagja tetszeni fog.

Hirdetés

A Resident Evil Decades of Horror összeállítás alap változata három tartalmat kínál, de ezeket egyben már 1 euróért is birtokolhatjuk: az első rész remake-je, a Resident Evil Revelations, valamint a Revelations 2 Episode 1 lehet a miénk ennyi pénzért.

Aki hajlandó 9,8 eurót gyűjteménye gyarapítására szánni, megkapja a Revelations 2 Deluxe Editiont, a Resident Evil 0-t, a Resident Evil 5 Gold Editiont és a Resident Evil 6-ot is a fentiek mellett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legnagyobb csomag 29,41 euróért váltható ki, ebben már a Resident Evil 4, a Resident Evil VII, a Resident Evil 2 remake és a Resident Evil 3 remake is szerepel, illetve egy 50%-os kupon, amit a Village megvásárlásánál lehet érvényesíteni. 

A befizetett összeg egy része a Direct Relief jótékonysági szervezetnek megy. A kapott kódokat Steamen lehet beváltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)