Hirdetés

100 fősre duzzadt a Project Titan nevű Blizzard MMO fejlesztőcsapata

|

A Blizzard szépen-csendben továbbra is fejleszti Project Titan névre hallgató MMO-ját a háttérben, melyről újabb biztató hír érkezett.

Hirdetés

Nem tudni, hogy mi lehet az oka annak, hogy folyamatosan növekedik a Project Titan fejlesztőcsapata, talán köze lehet mindehhez a Mists of Pandaria mérsékelt sikerének?

A játékosok szeretnének többet és többet tudni a Blizzard új MMO-járól, de a cég rendkívül szűkmarkúan osztja az információkat a fejlesztés alatt álló projektről. A Blizzard alelnöke, Rob Pardo minap elárulta a PC Gamer magazinnak, hogy gőzerővel készül a játék minden egyes részlete és a fejlesztőcsapat már több, mint 100 fősre duzzadt, de a gyarapodás valószínűleg ezek után sem fog megállni. Pardo korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy egy játék fejlesztését három hozzáértő emberrel is el lehet kezdeni, így elképzelve, hogy több, mint százan dolgoznak a Project Titan tervezeten, valószínűleg a Blizzard hatalmasat akar robbantani annak megjelenésekor.

A Project Titan várhatóan 2013 végén mutatkozik be a nagyérdeműnek és nem lesz semmi köze a World of Warcraft vagy a Diablo, esetleg a Starcraft univerzumához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)