Hirdetés

100 millió eladott FIFA 18 év alatt - Ingyen Ultimate Team játékmód

|

Létezése óta 100 millió darabot adtak el a FIFA sorozatból

Hirdetés

Az Electronic Arts ünnepi hangnemben jelenti, hogy 18 éves fennállása óta meghaladta a 100 milliót a FIFA sorozatban eladott játékok száma. Az utolsó, áttörést jelentő löketet a nemrég megjelent FIFA 11 adta, ami öt nap alatt 2,6 milliós eladást produkált, így minden idők leggyorsabban fogyó sportjátéka lett.


Hogy ezt kellően megünnepelje, az EA most ingyen adja (ahogy korábban ígérte) az amúgy fizetős DLC-ben helyet kapott csapatmenedzselős FIFA 11 Ultimate Team játékmódot, aminek multiplayer részében a játékosok online is összemérhetik csapataik erejét. Sajnos az ingyen DLC csak a konzolos verziókra vonatkozik, de azért így is örülünk. És gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)