Hirdetés

11,3 millió dollárért árulják a Commodore alapítójának házát

|

Jack Tramiel idén, április 8-án távozott közülünk, most pedig eladásra kínálják a rezidenciáját.

Hirdetés

Aki nem tudja a nevét semmivel összekapcsolni, az jó, ha tudja, hogy ő alapította a Commodoret. Azt viszont kevesen tudják, hogy a névválasztásnál valamiféle katonai hangzású szót szeretett volna, de az Admiral és a General már foglalt volt, ezért lett Commodore

A Commodore gépei rengeteg gyereknek és felnőttnek nyújtottak kiváló szórakozást, és biztosan sokan vannak, akik soha nem fogják elfelejteni a kék kezdőképernyőt, vagy a töltés közben megjelenő villogó, színes csíkokat. Ennek a nagyszerű úriembernek, aki teljes életet élt és 83 évesen tért örök nyugovóra, most eladó a házikója, méghozzá közel 12.000.000 dollárért.

Az 1992-ben épült neoklasszikus otthon Moreno Valleyben helyezkedik el, 1,27 hektáros területen, egy szép nagy úszómedencével, felszerelt vendégházzal, borospincével, és márvány padlókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)