Hirdetés

12 éves a World of Tanks, de mi kapunk ajándékot az ünnepelttől

|

Ezzel párhuzamosan a World of Tanks: Modern Armor és a World of Tanks Blitz játékosinak is van miért izgulniuk.

Hirdetés

Még van egy ki időnk iskolakezdésig, és a Wargaming láthatóan azt szeretné, hogy a World of Tanks PC-s kiadása köré szerveződött közösség tagjai számára ez a pár hét kellemesen teljen. Ennek érdekében változatos meglepetésekkel rukkolt elő, köztük ingyen megszerezhető prémium páncélossal.

A 12. szülinapját ünneplő PC-s World of Tanks augusztus 12-e és 22-e között lényegében leköltözik a tengerpartra, ahol egzotikus garázsal speciális harci küldetésekkel, különféle jutalmakkal, valamint játékbeli javakra, illetve kozmetikai holmikra beváltható Annivarsary Coinokkal várja a rajongókat.

Hirdetés

Aki egyetlen napot sem hagy ki, annak egy testreszabásra használható Only Twelve 2D stílus a jussa, illetve az első bejelentkezések után egy-egy napnyi Premium Account is behúzható, összesen hét napra való. Ajánlott egyébként mindhárom napi küldetéssel végezni (mindennap!), mert az elkötelezettségünket egy vadonatúj Tier III-as svéd prémium páncélossal, a gyorstüzelésű Lago M/38-cal hálálja meg a Wargaming.

Az említett évfordulós érmékből minden napi küldetés 5-öt ad, a nagy küldetések pedig további 20-at, és mint korábban említettük, ezekből a a játékbeli bolt erre a célra fenntartott szekciójában egyebek mellett 2D stílusokat, meghatározott napra elegendő Premium Accountot és új legénységi tagokat lehet vásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)