Hirdetés

135 millió forintért talált gazdára egy különleges CS:GO fegyverskin

|

Valószínűleg ez lett a játékipar történelmének legdrágább virtuális fegyvere.

Hirdetés

Eddig sem panaszkodhatott arra a Valve, hogy a Counter-Strike: Global Offensive-nek ne lenne egy hűséges játékosbázisa, azonban azzal, hogy egy komolyabb motorra helyezik át a játékot és más újdonságokkal is készülnek, újabb löketet adhatnak a lövölde népszerűségének. Részletesen foglalkoztunk azzal cikk formájában és videóban is, hogy mennyivel lesz jobb a Counter-Strike 2, ha befut idén nyáron, és az érkezésének van egy olyan hatása is, ami rekordot szülhetett. 

A fejlesztők korábban megerősítették, hogy a CS:GO összes fegyverskinje átkerül az új játékba, a CS2 bejelentésének hatására pedig még a jelentéktelenebb darabok értéke is megugrott. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően egy egyedi AK-47-es lett a Counter-Strike: Global Offensive és valószínűleg a videojátékok történetének legdrágább fegyvere: a skin egy minimálisan kopott StatTrak Tier 1 Case Hardened 661-es Blue Gem mintával (ami alighanem a legkékebb Blue Gem, amit szerezni lehet), és négy Katowice 2014 Titan Holo matricával, amelyek egyenként nagyjából 60 000 dollárt érnek a Dexerto becslései szerint. A CS:GO skinekkel kereskedő zipeL közvetítette a fegyver - valamint egy Blue Gem Karambit - eladását üzlettársa, Luksusbums számára, és állítása szerint az április 16-án nyélbe ütött üzlet összértéke több mint 500 ezer dollár (közel 170 millió forint) volt, amelyből 400 ezret (körülbelül 135 millió forintot) az AK-47-es skin tett ki. 

Döbbenetes, mi? Pedig létezik egy ennél is drágább skin: az alábbi videón látható, ritka Blue Gem Karambit Case Hardened kés, amelyre tavaly a tulaja kapott egy 1,5 millió dolláros (nagyjából 507 millió forintos) ajánlatot, de nem fogadta el. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)