Hirdetés

Diablo III - Csak az év vége felé lesz PvP

|

A premier közeledtével érdekes információkat osztott meg a Blizzard a régóta várt játékról.

Hirdetés

Egy tajvani sajtótájékoztatón árult el néhány részletet a Diablo III-ról Jay Wilson, a játék direktora. Azt már eddig is tudtuk, hogy a PvP aréna az eredeti tervekkel ellentétben nem marad benne a végleges verzióban, ezért érdeklődve vártuk, hogy mit is kapunk helyette.



Egyelőre semmit, ugyanis a Blizzard tervei szerint az vége felé készülhet el az átdogozott PvP-mód. Addig értelemszerűen újra és újra nekiveselkedhetünk a normál nehézségi fokozat mellett 15-20 órásra saccolt kampánynak egyedül, vagy barátaink oldalán.
No de lássuk, hogy fog festeni Wilson szavai szerint:

 - A PvP teljesen opcionális, a skillek hatása ugyanaz, mint PvE esetén, de erősségük még változhat az egyensúly megőrzése érdekében.
 - PvE-ben nem lehet más játékosokat megtámadni, továbbá nem lesz PvP ranglista.



Wilson beszélt még a játék más elemeiről is:

 - Ha követjük a történetet, és nem rohanunk végig rajta, akkor a kampány hossza 15-20 óra.

 - Az első kiegészítő új helyszíneket, lootot és nehézségi fokozatokat tartalmaz majd. Szintkorlát megemelése nincs tervben.

 - A misztikus - az eredetileg harmadiknak tervezett kézműves - csak később kerül a játékba, miután kellőképp átdolgozták.

 - A karakter külsejének testreszabása nem kerül be a játékba, mert a tesztek során gyakorlatilag fel sem tűntek a változtatások (pl. a haj és a szakáll színe). Cserébe át lehet festeni a ruházatot - akár láthatatlan festékkel is, minek hatására senki sem látja, milyen páncélt hord hősünk.



 - A bétában látott kezelőfelület lényegében változatlan marad.

 - És egy érdekesség a végére, Wilson sem egyedül, sem kooperatív módban nem volt képes még a legdurvább nehézségi szinten (Inferno) befejezni a kampányt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)