Hirdetés

15 éves lesz a Halo, ezt meg kell ünnepelni!

|

Jeles születésnapját ünnepli hamarosan a Halo franchise, amelynek első része 2001-ben jelent meg, tehát idén lesz 15 éves a sorozat nyitánya. A 343 Industries rengeteg meglepetéssel készül.

Hirdetés

Jövő héten, kedden lesz a napja annak, hogy a Halo: Combat Evolved először bemutatkozott a nagyközönségnek, akkor még a Bungie áldásos munkájának köszönhetően. A sorozat új fejlesztője, a 343 Industries pedig most egy ünnepi streammel akar megemlékezni eme örömteli napról és beszámolnak majd a héten várható, szülinapi eseményekről is.

Az élő közvetítés szerda hajnali 00:43-kor kezdődik magyar idő szerint (ami Csendes-óceáni idő szerint pont 3:43 - nem véletlen hát a dátum kiválasztása), és nagyjából már tudjuk, mivel is számolhatunk a szülinapi eseménysorozaton.

"A közvetítés alatt teszünk egy sétát a Halo Múzeumban, Dan Ayoubbal és Max Szlagorral a Halo Wars 2-ről fogunk beszélgetni, hallunk egy keveset a community csapat legkedvesebb Halós emlékeiről. Lesz még közös játék a rajongókkal, beszélgetünk Tashival és Strongside-dal a Halo Championship kapcsán és belenézünk a Halo Loot ládában, ami hamarosan elérhető lesz a játékban. Ezek mellett válaszolunk a beérkező tweetekre vagy bármi másra, ami a műsor alatt beesik."

Nagyjából így összegezte 343 Industries, hogy mi lesz az elő show-ban. De ezeken felül lesz még egy rakás ingyenes tartalom is, egy "Anniversary Throwback" playlist a Halo 5-höz, amiben a Combat Evolvedból ismerős térképeket találjátok. Egyéb pakkok, tele mindenféle jóságokkal, de erről sajnos  egyelőre még nem árultak el többet.

Beszéltek egy Halo 5 DLC-ről is, ami még az évfordulós események után fog jönni. Ez lesz a következő nagy frissítés, amiben térképek érkeznek a Warzone Firefighthoz, terveznek egy nagy ünnepi playlistet és lesznek új elemek a Forge-ban is. Javulni fog a spectator mód és csatlakozhatunk majd élő, egyéni játékokhoz Xbox One-on és Windows 10-es PC-n is.

Hagyunk időt mindezt megemészteni. Úgy néz ki rengeteg mindennel készülnek a 343 Industries-nél a jövő hétre. Jó dolguk lesz a Halo játékosoknak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)