Hirdetés

15 lesz az Ultima Online - friss tartalommal ünnepelünk

|

Az első igazán népszerű MMO idén tölti be 15. évét, amihez ezúton gratulálunk.

Hirdetés

1997. szeptember 24-én jelent meg az Ultima Online olyan nagynevű dizájnerek közreműködésével, mint Richard Garriott és Raph Koster. A Britannia világában játszódó MMORPG volt az első, amelynek felhasználói bázisa elérte a százezer előfizetőt.



A kevesebb, mint nyolc hónap múlva 15. évét betöltő játéktörténeti mérföldkövet az Electronic Arts oly módon ünnepli meg, hogy egy olyan új történetszálat biztosított a kalandozók rendelkezésére, ami szeptemberig lekötheti őket, amikor viszont további tartalmakra számíthatunk. Utóbbiak jellege egyelőre nem ismert, Jeff Skalski producer ellenben nem rejtette véka alá, hogy megújul az uo.com, valamint átdolgozzák és felfrissítik a játék számos, részben tartalmi elemét (pl. dungeonok).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)