Hirdetés

15 milliónál is több példány fogyhat a Cyberpunk 2077-ből az első évben

|

Az egyik legismertebb piaci elemző most egy interjúban tért ki a CD Projekt Red hamarosan megjelenő játékára, mellyel szemben komoly elvárásokat támaszt.

Hirdetés

Az szinte borítékolható, hogy a Cyberpunk 2077 kelendő lesz majd, hiszen a teljes játékvilág a CD Projekt Redet figyeli, miután elképesztő sikert aratott a The Witcher III-mal. A kaland megjelenéséig már nagyjából csak egy hónapot kell várnunk, most pedig az egyik leismertebb videojáték-ipari elemző fejtette ki a véleményét arról, hogy mire számíthatunk a játék első évében.

Hirdetés

Michael Pachter egy interjúban tért ki a Cyberpunk 2077-re, melyről így látatlanban is nagyon jó véleménnyel van. Szerinte azt, hogy a játék milyen ütemben fogy majd, az is befolyásolja, hogy a kritikusok mennyire vannak elragadtatva tőle, és ez hogyan jelenik meg a Metacriticen:

"Ezt tényleg nehéz megállapítani. Ez szintén novemberben jön ki [ahogy az új konzolok], tehát azt mondanám, hogy olyan 15 millió körül fogy majd. Eladhatnak belőle 20 milliót? Persze. 12 milliót? Annyit is. De a 15 millió tűnik most valószínűnek. Ha 99 pontot kap Metacriticen, akkor akár 30 millió is elfogyhat belőle."

Elöljáróban úgy gondolja, hogy a Cyberpunk 2077 várhatóan 92 pont körül áll majd meg a kritikákat összegyűjtő oldalon, ami reálisnak tűnik, hiszen a The Witcher III: Wild Hunt is ennyit ért el. Szerinte az, hogy ez a pontszám még feljebb megy-e, játékmechanikai apróságoktól függ, amelyekre a kritikusok odafigyelnek.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de azonnal játszható lesz a következő generációs konzolokon is, hála a visszafele kompatibilitásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)