Hirdetés

15 perc Yakuza: Like a Dragon gameplay mutatja meg a széria megújulását

|

Hamarosan a világ minden táján megjelenik a Yakuza sorozat nyolcadik része, ami nagyot változtatott a játékmeneten.

Hirdetés

A SEGA május elején megerősítette, hogy a Yakuza: Like a Dragon angolul is érkezik a nemzetközi piacra és mind PC-n, mind Xbox One-on élvezhetjük majd. A pontos dátum egyelőre nem ismert (ami annyira nem meglepő a világ helyzetét látva), de addig is az IGN.com kapott egy velős játékmenet videót, hogy hogyan is fog ez kinézni.

Hirdetés

A Like a Dragon a nyolcadik epizód a Yakuza sorozatban, de a többiekkel ellentétben ez egy körökre osztott JRPG lesz. A harcrendszer nagyot változik a korábbi epizódokhoz képest: itt nagyon fontos lesz a csapatösszetétel és a taktikus játékmenet. Azért egy biciklit még mindig hozzávághatunk majd az ellenfelekhez, mert mégiscsak egy Yakuza játékról beszélünk.

Egy hatalmas várost járhatunk majd be, ahol rengeteg új haverral bővíthetjük a csapatunkat és számtalan kétes ügybe keveredhetünk velük. A játék japán verziója idén januárban jelent meg PlayStation 4-re és akkor többnyire pozitív teszteket kapott. Érdemes lesz kipróbálni, amikor hozzánk is megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)